Karriär

Jobba hos oss

Jobba inom Intoit gruppen

Skulle du vilja jobba inom Intoit gruppen?

Intoit är en ständigt växande företagsgrupp och vi letar alltid efter nya talanger till våra team. Vill du arbeta i en dynamisk miljö där du får uppleva flexibiliteten i ett litet bolag samtidigt som du får tryggheten av en stor företagsgrupp? Då är vi rätt för dig.

Skicka din spontanansökan till: niklas@intoit.se

Scuba Travel är den ledande aktören i Norden inom dykresor.

Bolaget startades 2004 och är starkt förankrat inom dykvärlden. Sedan 2015 ingår Scuba Travel i Intoit Travel Group, en av Sveriges största researrangörskoncern med flera nischade researrangörer i sin portfölj.

Scuba Travel är specialist på det de erbjuder sina kunder. Andelen återkommande gäster är väldigt hög och man har en nära relation till många av dem. Destinationerna är spännande med en stor del i Filippinerna, Indonesien, Maldiverna och Röda Havet. Detta gör säljarbetet och produktionen både kul och utvecklande.

Kontoret ligger i Gårda mitt i centrala Göteborg och kommunikationerna dit är mycket goda. Lokalerna delas med systerbolagen Hummingbird Lifestyle Travel, More Sailing, Hummingbird Meetings & Events, African Tours & Safaris och Waidman.

Vad innebär det att vara säljande teamleader på Scuba Travel?

Du kommer att leda företagets säljarbete och produktionsarbete. Du är naturligtvis säljorienterad och gillar att leda en säljorganisation. Du kommer att hålla i veckomöten och leda arbetet mot uppsatta mål. Du har en nära kontakt med ekonomiavdelningen om budget och den löpnade ekonomin. Du kommer att hantera företagets marknadsföring på de olika plattformarna vilket innebär bl.a. löpande kontakt och utvärdering tillsammans med externa partners. Du leder utvecklingen av bokningssytemet TravelHub.

Vi önskar att du som söker denna tjänst har goda färdigheter i sälj, några års erfarenhet inom reseproduktion och goda kunskaper i att arbeta i bokningssystem. Har du erfarenhet inom dykning så är det en fördel. Jobbet kräver att du kan svenska och engelska flytande. Du ska känna dig bekväm i Office och kan du Amadeus så är det meriterande.

Som person är du förtroendeingivande, du gillar att skapa en familjär stämning och du kan svetsa samman och leda gruppen mot uppsatta mål.

Du får en familjär arbetsmiljö där man tillsammans gör massa kul både på och efter arbetstid. Med alla systerbolag på plats finns det en enorm kunskap som du kommer att kunna ta del av.

Scuba Travel erbjuder en bra lön, friskvårdsbidrag, uppgraderad sjukförsäkring, 5% tjänstepension.

Heltid

Göteborg

Start mars/april

Vid frågor, kontakta rekryterare Sonja Gertz på:
Sonja@resebemanning.se

Älskar du Afrika och brinner för att sälja upplevelser till förväntansfulla gäster? 

Ja då är du kanske vår nya kollega!

Vi söker en passionerad Travel Designer med massor av energi och fingertoppskänsla för försäljning av skräddarsydda resor till Södra och Östra Afrika!

Har du humor, älskar människor och att med din utåtriktade och karismatiska attityd uppfyller drömresan så att den överträffar våra gästers förväntningar – ja, då är kanske tjänsten DIN!

African Tours & Safaris är en av Sveriges äldsta och mest erfarna resebolag med fokus på skräddarsydda premiumresor till Södra och Östra Afrika. Vi erbjuder både privatresor där man reser på egen hand samt gruppresor med topprankade färdledare i 13 afrikanska länder i Södra och Östra Afrika. Vi är passionerade Afrikaspecialister och de flesta av oss har bott och jobbat i Afrika. Vi har kontor även i Tanzania som servar våra gäster i Östafrika. Det är därför extra viktigt att du har besökt flera av dessa resmål och är duktig på att sälja in de olika resmålen till våra gäster.

Om African Tours och Safaris

African Tours & Safaris är en del av resekoncernen Intoit Travel Group med en årlig omsättning på 350 miljoner. I Intoit Travel Group ingår även Hummingbird Lifestyle Travel, Scuba Travel, More Sailing, Waidmann, Star Karaoke samt Hummingbird Meetings & Events.

Vi är för närvarande 50-tal kollegor som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

Om tjänsten som Travel Designer

Som Travel Designer har du ett stort och spännande ansvar, att sälja in och paketera upplevelseresor till Södra och Östra Afrika samt Indiska Oceanen, Mauritius, Seychellerna samt Maldiverna. Eftersom alla resor skräddarsys så är det extra viktigt att vara kreativ, ha nära dialog med våra gäster och att ha en stark önskan om att uppfylla kundens behov.

Vad önskar vi av dig?

 • Att du brinner för försäljning och älskar kundkontakt
 • Att du har jobbat några år i branschen och har fingertoppkänsla för service
 • Att du är lyhörd för kundens önskemål och bra på att göra en behovsanalys
 • Att du vet hur man ”paketerar” och skräddarsyr paketresor
 • Att du har bra destinationskunskap och har rest till flera av våra resmål
 • Att du är prestigelös, kreativ och gillar ett varierat jobb med försäljning i fokus
 • Att du talar svenska flytande

Vad erbjuder vi Dig?

 • Stor möjlighet att påverka och att utvecklas i en miljö där frihet under ansvar råder
 • Möjlighet att påverka och utvecklas i en dynamisk miljö med höga ambitioner
 • Bra anställningsvillkor med lön efter dina kvalifikationer
 • Utbildningsprogram med studieresor till våra destinationer
 • Trevligt kontor i centrala Göteborg med härliga kollegor
 • Flexibilitet för att kunna arbeta hemifrån

Välkommen att kontakta oss med ditt CV och ett personligt brev snarast. Urvalsprocessen kommer att inledas omgående med fortlöpande intervjuer. Tjänsten är tills vidare och ska tillsättas snarast.

Välkommen att bli en del av oss på African Tours & Safaris!

hanna.wik@africantours.se
031-164020