Blog

Gillar du unika upplevelser

Outside Travels

Fiskeresor över hela världen. Med passion för naturen och unika fiskeupplevelser, oavsett om du är en erfaren fiskare eller nybörjare, kan du förvänta dig en oslagbar resa där du får utforska de bästa fiskeplatserna och fånga minnesvärda ögonblick.

Learn More

African Tours & Safaris

Är experten på resor till Afrika sedan 2007. Drömmer du om en resa till Sydafrika, en safari i Tanzania eller Kenya eller kanske uppleva magiska och exotiska Madagaskar? Låt African Tours & Safaris arrangera safariresan åt er.

Learn More

Tour Pacific

Tour Pacific är specialist på exotiska resor sedan 1993.

Learn More

Hummingbird Meeting & Events

Är specialister på att skapa framgångsrik kommunikation och bygga relationer med upplevelser, möten & resor som verktyg. Hummingbird arrangerar varje år ett hundratal möten och konferensresor, alltid skräddarsydda efter kundens behov.

Learn More

Scuba Travel

Har dykresan som du drömmer om. Scuba Travel arrangerar dykresor till hela världen. Landbaserade resor och liveaboard. Scuba Travel har den perfekta dykresan för dig oavsett om du är nybörjare eller en erfaren dykare.

Learn More

Waidmann Jaktresor

Trygga och hållbara jaktresor, med etik och miljö som fundamentala krav. Även om Europa är den primära destinationen för resorna så finns det en hel del spännande resor på andra kontinenter

Learn More

Hummingbird Lifestyle Travel

Är specialister på resor till exotiska platser och kryssningar världen över. Söker ni en expert på drömresor till Karibien, Maldiverna, Mauritius, Australien eller Nya Zeeland ska ni kontakta Hummingbird Lifestyle Travel.

Learn More

Star Karaoke

Ett nytt restaurangkoncept där mat och upplevelse kombineras – Eatertainment! Sjung tillsammans med vänner och kollegor på sveriges ballaste Karaokebar.

Learn More

More Yacht Club

Är ett charterbolag som; hyr ut, servar och handlar med segelbåtar primärt i Kroatien men även i Karibien och Seychellerna. Investeringar i charterbåtar är en stor del av verksamheten som bygger på att privatpersoner och företag investerar i båt(ar) som sedan hyrs ut och genererar intäkter.

Learn More